Η Εταιρεία KALANTZAKIS-LURES (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ) σας παρουσιάζει τον νέο και ανανεωμένο Κατάλογο για το 2022.

Η επιχείρησή μας υφίσταται στην ελληνική αγορά από το 1989. Εμπνευστής και ιδρυτής της ήταν ο Θεολόγος Καλαντζάκης, που κατάφερε να κάνει το hobby του επάγγελμα. Μεγαλωμένος στη νήσο Αρκιοί της Πάτμου αφιέρωνε από πολύ μικρός πολλές ώρες ενασχόλησης με το ψάρεμα. Κατάφερε να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν. Το 2015 απεβίωσε, αφήνοντας παρακαταθήκη τον γιό του Γεώργιο Καλαντζάκη, που από το 2007 είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας “Κalantzakis Lures Ε.Ε.”.

Eδραιωμένοι πια στην ελληνική αγορά για 30 χρόνια, προσπαθούμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς. Προτέρημα της εταιρείας μας είναι η ποιότητα των προϊόντων που εισάγουμε. Πρόκειται για εταιρείες σοβαρές και πρωτοπόρες στις χώρες παραγωγής τους και στον παγκόσμιο χάρτη, που μας έχουν εμπιστευτεί την αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει 42 εταιρείες. Τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε βάλει στην “οικογένειά” μας 18 κορυφαίους κατασκευαστές, που προσδίδουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στον τελικό καταναλωτή. Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρεται το καλύτερο προϊόν στην ιδανικότερη τιμή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, όλα αυτά τα χρόνια για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στην εταιρεία μας. Η ελληνική αγορά γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική και αυτό μας κάνει να εξελισσόμαστε σε όλους τους τομείς.

Στο νέο μας κατάλογο θα δείτε όλα τα έως τώρα επιτυχημένα προϊόντα και όλα τα καινούρια προϊόντα που εισάγουμε για το 2020. Φέτος στην “οικογένειά” μας προσθέσαμε την εταιρία TICA από την Taiwan και την ALMAS DE VINILO από την Ισπανία.

Κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας και η κάλυψη όλων των ΘΕΛΩ τους και φυσικά της αγοράς μας. Για οποιοδήποτε ερώτημα ή τυχόν παράπονα ή για οποιοδήποτε after sale service, μην διστάσετε να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε.

Ευχόμαστε υγεία και επαγγελματική επιτυχία για το 2020.